Ръководството на Манчестър Юнайтед работи активно по различни опции за облика

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед работи активно по различни опции за облика
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е провел първоначални дискусии с един от потенциалните заместници на Тен Хаг

Ръководството на Манчестър Юнайтед работи интензивно по разнообразни варианти за образа на тима през новата акция и е изготвило лист с четирима евентуални претенденти при вероятно решение за промяна на Ерик загар Хаг, осведомят британските медии. Това са Киърън Маккена, който впечатли с работата си отпред на Ипсиуч, Томас Тухел, който до дни ще напусне Байерн (Мюнхен), Маурисио Почетино, който бе ненадейно освободен от Челси, както и Томас Франк, който също реализира постоянни резултати отпред на Брентфорд.

Макар че дефинитивна разлъка с Тен Хаг към момента няма, то част от шефовете на " Олд Трафорд " към този момент са провели първични диалози с представители на Маккена, прибавят локалните публицисти. Очаква се ориста на нидерландеца да бъде решена след финала за ФА Къп в събота следобяд. Сериозен интерес към Маккена демонстрират и от Челси, и от Брайтен, само че разнообразни анализатори са уверени, че самият ментор би желал да се завърне на " Олд Трафорд ", където бе асистент поредно на Жозе Моуриньо, Оле Гунар Солскяер и Майкъл Карик.

Манчестър Юнайтед реализира най-лошото си класиране в ерата на Висшата лига и приключи осми в класирането, с актив от едвам 60 точки, пропускайки шанса да се класира в Европа. " Червените дяволи " въпреки всичко имат опция да си обезпечат място в европейските шампионати, при победа над първенеца Манчестър Сити, утре.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР